Iarna

Home / Iarna

În cadrul unității noastre, avem o școală de schi ,echipa noastră de instructori experimentați și calificați ii va ghida pas cu pas în această aventură captivantă pe copii.

Înțelegem cât de importantă este siguranța și confortul copiilor dumneavoastră în timpul activităților de schi și de aceea ne-am asigurat că avem tot ceea ce este necesar pentru ca ei să se bucure de momente pline de distracție și fericire pe pârtiile din apropierea cabanei noastre.

Cu ajutorul echipamentului de schi gratuit, copiii vor putea experimenta bucuria sporturilor de iarnă fără a vă face griji cu privire la costurile și logistica echipamentului. Indiferent dacă sunt începători sau au experiență în schi, le oferim tot ceea ce au nevoie pentru a se bucura de fiecare moment pe pârtii într-un mod sigur și confortabil.

Echipamentul nostru de schi este de calitate și corespunde standardelor de siguranță. Castile de protecție asigură o protecție adecvată pentru cap și pot fi ajustate pentru a se potrivi perfect pe capul copiilor. Schiurile, claparii și betele sunt alese în funcție de vârsta și nivelul de abilitate al copiilor, asigurându-ne că au tot ce este necesar pentru o experiență plină de distracție și succes.

Indiferent dacă copiii dumneavoastră vor să învețe să schieze sau să își îmbunătățească abilitățile existente, suntem aici pentru a-i susține și pentru a le oferi tot sprijinul necesar. În plus, pârtiile de schi din apropierea cabanei ( la 5 minute de mers pe jos ) noastre oferă o priveliște spectaculoasă și condiții excelente pentru a vă bucura de sporturile de iarnă.

Galerie Foto

Recenzii

Ce spun clientii

Aveti intrebari?

Contactati-ne!

Date de Contact