Servicii

Home / Servicii

Cabana noastră dispune de 29 de camere confortabile

Oferind un total de 100 de locuri, majoritatea cu vedere spre pârtiile de schi, sanie sau patinoar, oferind o priveliște spectaculoasă atât iarna, cât și vara.

Restaurantul nostru cu o capacitate de 200 de locuri servește preparate culinare delicioase, atât din bucătăria tradițională, cât și internațională.

Pentru a completa experiența taberei, cabana Fulg de Nea oferă servicii de masă care satisfac nevoile nutriționale ale copiilor.

Meniurile sunt gândite să fie echilibrate și să includă o varietate de preparate sănătoase și delicioase, care să ofere energie și nutrienți necesari pentru o activitate fizică intensă și o creștere armonioasă.

Unitatea noastră dispune de o sală de recreere special amenajată, unde copiii se pot bucura de trambulină, biliard, șah,  și tenis de masa. De asemenea, oferim posibilitatea de a organiza disco party-uri și karaoke, asigurându-ne că toți participanții se distrează pe deplin.

Avem în dotare și o sală de conferințe echipată cu flipchart-uri și retroproiectoare, precum și conexiune wireless de mare viteză, pentru a susține activități educative și de grup în cadrul taberelor.

Aceste facilități sunt menite să ofere copiilor ocazia de a socializa, de a-și dezvolta abilitățile și de a se distra în timpul taberei.

Tabăra se va încheia într-un mod tradițional, cu un foc de tabără memorabil. Participanții vor avea ocazia să petreacă momente de neuitat, împărtășind povești și cântând în jurul focului.

Capacitate 100 de locuri

Structura Hotelului Cabana Fulg de Nea pentru tabere scolare:

Locuri de Interes

În afara activităților disponibile în cadrul cabanei noastre, există o varietate de lucruri de făcut în împrejurimi.

Copiii și adolescenții pot explora frumusețea munților în drumeții spre Cabana Susai sau Cabana Secuiolor, se pot bucura de o plimbare cu telescaunul, pot experimenta tubbing și tiroliana de la Trei Brazi sau se pot distra cu jocul de paintball. De asemenea, Paradisul Acvatic este o opțiune perfectă pentru o zi de distracție și relaxare.

La Cabana Fulg de Nea, suntem dedicați să oferim copiilor și adolescenților o experiență de tabără de neuitat, plină de aventură, distracție și explorare a frumuseții naturii.

Vă invităm să ne contactați și să organizăm împreună o tabără de succes, unde fiecare participant să creeze amintiri prețioase și să se bucure de timpul petrecut în mijlocul acestui peisaj spectaculos.

Rezervați-vă locul acum și creați amintiri prețioase într-un mediu montan deosebit!

Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0787254286 sau prin email la cabanafulgdeneapredeal@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag la Cabana Fulg de Nea pentru o tabără de neuitat!

Recenzii

Ce spun clientii

Ana M.

Experiență minunată! Camere spațioase, mâncare delicioasă și personal amabil. Activități de divertisment variate. Recomand cu căldură!

Andrei M.

Tabără școlară perfectă! Locație excelentă, camere confortabile, mâncare excelentă. Activități recreative minunate. Personal atent și prietenos. Revenim cu drag!

Marian G.

Refugiu în natură! Camere curate, mâncare delicioasă. Priveliște minunată către muntii Bucegi. Personal amabil și sfaturi utile. Recomand cu căldură!

Aveti intrebari?

Contactati-ne!

Date de Contact